Το “καυτό” για το ΕΤΟΣ ΣΚΑΡΙΜΠΑ 15ημερο του Σεπτεμβρίου ’24

Οι κυριότερες δραστηριότητες για το ΕΤΟΣ ΣΚΑΡΙΜΠΑ έως το τέλος του Σεπτεβρίου:

15/9 Θεατρική παράσταση με την “Κυρία του τραίνου” από τη θεατρική ομάδα Ν. Αρτάκης για αλληλεγγύη στους πρώην εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ, στον Οικισμό, κιν/φος ΙΛΙΟΝ, 8.00 μ.μ.

 

18/9/24 Θεατρική παράσταση με την “Κυρία του τραίνου” από τη θεατρική ομάδα Ν. Αρτάκης στο Ορέστης Μακρής στη Χαλκίδα, ώρα 8.00 μ.μ.

19/9 Εικαστική έκθεση στο βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Νεφέλη στην Αθήνα (Σμολένσκη 22), με δέκα εκθέτες και αρκετά εκθέματα εμπνευσμένα από το έργο του Σκαρίμπα.

 

20/9 Εκδήλωση με θέμα τη φύση στο έργο του Σκαρίμπα στο θέατρο Κωτσόπουλου, ώρα 8.30 μ.μ., από τους Συλλόγους ΣΙΔΕΡΙΤΗΣ, ΑΛΩΝΑΚΙ, ΜΟΥΣΙΚΟ & ΦΙΛΩΝ ΣΚΑΡΙΜΠΑ (λεπτομέρειες προσεχώς).

22/9 Σκαριμπο-Καραγκιοζοπαράσταση στο “Φεστιβάλ Συμπερίληψης” του δήμου στο Πάρκο του Λαού, ώρα 8.00 μ.μ. (λεπτομέρειες προσεχώς).

23/9 Εγκαίνια Έκθεσης Φωτογραφίας για το ΕΤΟΣ ΣΚΑΡΙΜΠΑ από το Τμήμα Φωτογραφίας του Εργαστηρίου Τέχνης Χαλκίδας (λεπτομέρειες προσεχώς).

29/9 Εκδρομή-επίσκεψη στη γενέτειρα του Σκαρίμπα, στο πατρικό του σπίτι και μικρή πεζοπορική διαδρομή που θα πάρει και το όνομά του, με οργανωτές τους συλλόγους ΣΙΔΕΡΙΤΗ και ΦΙΛΩΝ ΣΚΑΡΙΜΠΑ (λεπτομέρειες προσεχώς).

29/9 Σκαριμπο-Καραγκιοζοπαράσταση στην Άτταλη από τον τοπικό Πολιτιστικό Σύλλογο (λεπτομέρειες προσεχώς).