Έχοντας μεγάλο σεβασμό κι εκτίμηση στον Σκαρίμπα και το έργο του, θεωρώ πολύ σημαντική την πρωτοβουλία «2024, ΕΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗ ΣΚΑΡΙΜΠΑ» και θα συμβάλλω με τις ακόλουθες δράσεις:

1. Κατά το 2024 σε όλες τις παραστάσεις μου αλλά και σε άλλες εκδηλώσεις, θα γίνεται σχετική αναφορά. Ήδη παροτρύνω και καλούς συναδέλφους να κάνουν το ίδιο.

2. Έχει ξεκινήσει κίνηση γιά την δημιουργία σειράς ζωγραφικών έργων, με θέμα το ΕΤΟΣ ΣΚΑΡΙΜΠΑ, από καραγκιοζοπαίκτες-ζωγράφους και άλλους εικαστικούς με σκοπό την πραγματοποίηση έκθεσης.

3. Θα παρέχω χωρίς αμοιβή μου κάποιες παραστάσεις εμπνευσμένες από τον Σκαρίμπα, σε σχολεία ή άλλους φορείς στην περιοχή της Χαλκίδας που θα υποδείξει ο Σύλλογος Φίλων Γ. Σκαρίμπα και θα παροτρύνω συναδέλφους να κάνουν το ίδιο. 

4. Σε ημερίδα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, τον ερχόμενο Μάρτιο με θέμα το σήμερα του Θεάτρου Σκιών, θα μιλήσω για την σχέση του Σκαρίμπα με τον Καραγκιόζη και για το φετεινό ΕΤΟΣ του. 

5. Θα συμβάλλω σε αφιέρωμα που θα γίνει για το ΕΤΟΣ ΣΚΑΡΙΜΠΑ σε γνωστό λογοτεχνικό περιοδικό. 

6. Είναι σε εξέλιξη, σε συνεργασία με ομάδα γνωστών μουσικών, θεατρική παράσταση βασισμένη σε λογοτεχνικό έργο του Σκαρίμπα έτσι ώστε να παρουσιαστεί στο θέατρο σκιών με συνοδεία μελοποιημένων ποιημάτων του.