Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Χαλκίδας οριστικοποίησε τους χρονοπρογραμματισμούς των δραστηριοτήτων του για το ΕΤΟΣ Γ. ΣΚΑΡΙΜΠΑ

1 Φεβρουαρίου

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Χαλκίδας οριστικοποίησε τους χρονοπρογραμματισμούς των δραστηριοτήτων του για το ΕΤΟΣ Γ. ΣΚΑΡΙΜΠΑ ως εξής:
1. Νέο αναρριχητικό πεδίο στον Δήμο Χαλκίδας με τουλάχιστον 30 διαδρομές. Το πεδίο θα πάρει όνομα από έργο του Σκαρίμπα και η κάθε διαδρομή θα έχει αναφορά σε έργα του Σκαρίμπα είτε φράσεις/λέξεις που αναφέρει σε έργα του. Το πεδίο θα είναι έτοιμο τον Οκτώβριο οπότε θα γίνουν εγκαίνια και θα δημοσιευτεί. Ουσιαστικά θα αποτελεί έναν υπαίθριο χώρο γυμναστικής σε φυσικό χώρο και πόλο έλξης για επισκέπτες από Ελλάδα και το εξωτερικό. Η εργασία και τα υλικά γίνονται από τον ΕΟΣ Χαλκίδας αποκλειστικά.
2. Νέα διαδρομή στον Χτυπά θα ονομαστεί διαδρομή Γ. Σκαρίμπα. Θα εγκαινιαστεί το φθινόπωρο..
3. Πεζοπορική διαδρομή για όλους μέσα στο άλσος της Κανήθου με πέρασμα από καίρια σημεία όπως ο τάφος του Σκαρίμπα και θέσεις με αναφορές σε έργα του και στην συνήθειες του στην καθημερινότητα του ως πολίτης. Καθαρισμός – σήμανση – ορισμός σημείων της διαδρομής. Χρονική περίοδος Ιούλιος μέσα στο 4ο περιβαλλοντικό φεστιβαλ Χαλκίδας.
4. Χωριστή εκδήλωση για το ΕΤΟΣ ΣΚΑΡΙΜΠΑ στην πανελλήνια ορειβατική συνάντηση στην Δίρφη 20 Ιουλίου
5. Εκδήλωση για το ΕΤΟΣ στη Χαλκιδα κατά στο 4ο Περιβαλλοντικό Φεστιβάλ τον Ιούλιο.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
1 Φεβρουαρίου