Καλεντάρι

Οι εκδηλώσεις και δραστηριότητες στα πλαίσια του ΕΤΟΥΣ Γ. ΣΚΑΡΙΜΠΑ είναι και θα είναι πολλές-πολλές δεκάδες. Δημοσιεύονται εδώ σύμφωνα με τους χρονοπροαγραμματισμούς από τους οργανωτές φορείς και όταν ενημερωνόμαστε σχετικά. Και φυσικά μπορεί να υπάρξουν επαναπρογραμματισμοί.

 

Θεατρική παράσταση με το έργο του Σκαρίμπα “Τρεις άδειες καρέκλες” στο ανοιχτό θέατρο Αγ. Νικολάου (Μπούρτζι) σε σκηνοθεσία της Ηρώς Σιμονοβίκη-Παπαγεωργίου, μέλους του Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων Γ. Σκαρίμπα.

Η παράσταση εντάσσεται στις συνεισφορές στο ΕΤΟΣ ΣΚΑΡΙΜΠΑ του Εργαστηρίου Καλλιτεχνικής Παιδείας και της θεατρικής ομάδας της σκηνοθέτιδας.

Έπεσε η αυλαία για τον λογοτεχνικό και φωτογραφικό διαγωνισμό στα πλαίσια του ΕΤΟΥΣ Σκαρίμπα που είχαν προκηρύξει αντίστοιχα το περιοδικό Τέχνης ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑΣ και η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ.

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν το φθινόπωρο σε σχετικές ανοιχτές εκδηλώσεις. Ολοκληρώθηκε επίσης η αφιερωμένη και στο ΕΤΟΣ ΣΚΑΡΙΜΠΑ έκθεση ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ του Εργαστηρίου Τέχνης Χαλκίδας στην αίθουσα ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ.