Καλεντάρι

Οι εκδηλώσεις και δραστηριότητες στα πλαίσια του ΕΤΟΥΣ Γ. ΣΚΑΡΙΜΠΑ είναι και θα είναι πολλές-πολλές δεκάδες. Δημοσιεύονται εδώ σύμφωνα με τους χρονοπροαγραμματισμούς από τους οργανωτές φορείς και όταν ενημερωνόμαστε σχετικά. Και φυσικά μπορεί να υπάρξουν επαναπρογραμματισμοί.

 

Ημερολόγιο του Εκδηλώσεις

Δ Δε

Τ Τρ

Τ Τε

Π Πε

Π Πα

Σ Σα

Κ Κυ

0 εκδηλώσεις,

2 εκδηλώσεις,

2 εκδηλώσεις,

Επαίνους στο Σύλλογο Σκαρίμπα

1 εκδήλωση,

Η διοίκηση του Συλλόγου Φίλων Γ. Σκαρίμπα ενέκρινε το τελικό σχέδιο της αφίσας για την παράσταση σκιών

0 εκδηλώσεις,

2 εκδηλώσεις,

Στις 12.30 το μεσημέρι έγινε στον προβλήτα Αγ. Νικολάου η αφιερωμένη και στο ΕΤΟΣ ΣΚΑΡΙΜΠΑ συγκέντρωση

Ο αφιερωμένος στο ΕΤΟΣ ΣΚΑΡΙΜΠΑ Ληλάντιος Ημιμαραθώνιος ολοκληρώθηκε

0 εκδηλώσεις,

1 εκδήλωση,

Έκθεση Παιδικής/εφηβικής δημιουργικότητας αφιερωμένη και στο ΕΤΟΣ ΣΚΑΡΙΜΠΑ

0 εκδηλώσεις,

2 εκδηλώσεις,

0 εκδηλώσεις,

1 εκδήλωση,

Διακινήθηκε το δεύτερο κατά σειρά Δελτίο Τύπου του Συλλόγου Φίλων Γ. Σκαριμπα για την παράσταση με τίτλο “Ταξίδι στο Σόλο του Φίγκαρο” στις 26 Ιουνίου στη Χαλκίδα.

0 εκδηλώσεις,

1 εκδήλωση,

Θέατρο Κωτσόπουλου, ώρα 20:30, Εκδήλωση αφιερωμένη στο ΕΤΟΣ ΣΚΑΡΙΜΠΑ

2 εκδηλώσεις,

Δημοσιογράφος περιφερειακού τηλεοπτικού σταθμού ζήτησε και πήρε πληροφορίες για το ΕΤΟΣ Σκαρίμπα και έκανε συνέντευξη με τον πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Γ. Σκαρίμπα, τον Κ. Μπαϊρακτάρη.

3 εκδηλώσεις,

Συνεδρίασε το ΔΣ του Συλλόγου Φίλων Γ. Σκαρίμπα με τα περισσότερα θέματα της ημερήσιας διάταξης να αφορούν το ΕΤΟΣ ΣΚΑΡΙΜΠΑ.

2 εκδηλώσεις,

1 εκδήλωση,

Διοργανώθηκε το 3ήμερο Φεστιβάλ Χορών του Συλλόγου Αλωνακίου, αφιερωμένο και στο ΕΤΟΣ Γ. Σκαρίμπα.

1 εκδήλωση,

1 εκδήλωση,

Η πρώτη παρουσίαση της παράστασης του Σόλο του Φίγκαρο διασκευασμένου ως θεάτρου Σκιών Χαλκίδα στο αμφιθέατρο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στις 8μμ. Πολύς κόσμος την παρακολούθησε.

3 εκδηλώσεις,

Δημοσιογράφος και φωτογράφος από το “Κ” της εφημερίδας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ επισκέφτηκε το Μουσείο Σκαρίμπα και συζήτησε με το προεδρείο του Συλλόγου Φίλων Γ. Σκαρίμπα για το ΕΤΟΣ Γ. Σκαρίμπα. Βασικός σκοπός του ρεπορτάζ τους είπαν ότι είναι να “διερευνήσουν πολυπρισματικά τα πολιτιστικά της Χαλκίδας”.

1ο Γυμνάσιο Χαλκίδας, ώρα 6.30μμ, έκθεση ζωγραφικής των μαθητών της γ’ τάξης εμπνευσμένη απ’ το έργο του Σκαρίμπα.

Σε διαδικτυακή σύσκεψη για την προστασία της ευβοϊκής γης ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Φίλων Γ. Σκαρίμπα ενημέρωσε και για τις εξελίξεις στο ΕΤΟΣ ΣΚΑΡΙΜΠΑ. Δυο από τους συμμετέχοντες εκδήλωσαν πρόθεση να συμβάλλουν στις δραστηριότητές του, πέραν του συλλόγου ΣΙΔΕΡΙΤΗΣ που ήδη συμβάλλει.

1 εκδήλωση,

Στα πλαίσια του Φεστιβάλ της ΚΝΕ στο Πάρκο Λαού δόθηκε Σκαριμπο-Καραγκιοζοπαράσταση με τους Καραγκιοζοπαίχτες-συνεργάτες του Συλλόγου Φίλων Γ. Σκαρίμπα Κωνσταντίνο Ντούμπα και Γιάννη Σταύρου. Στο ίδιο Φεστιβάλ την επομένη το μουσικό συγκρότημα ΜΕΝΙΑΝ αφιέρωσε στο ΕΤΟΣ ΣΚΑΡΙΜΠΑ το τραγούδι ΟΥΛΑΛΟΥΜ.

5 εκδηλώσεις,

Θεατρική παράσταση με το έργο του Σκαρίμπα “Τρεις άδειες καρέκλες” στο ανοιχτό θέατρο Αγ. Νικολάου (Μπούρτζι) σε σκηνοθεσία της Ηρώς Σιμονοβίκη-Παπαγεωργίου, μέλους του Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων Γ. Σκαρίμπα.

Έπεσε η αυλαία για τον λογοτεχνικό και φωτογραφικό διαγωνισμό στα πλαίσια του ΕΤΟΥΣ Σκαρίμπα που είχαν προκηρύξει αντίστοιχα το περιοδικό Τέχνης ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑΣ και η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ.